بیوگرافی سامی یوسف
نوشته شده توسط : غزاله

بیوگرافی سامی یوسف

 

بیوگرافی سیامک برنجان (سامی یوسف)

 

 

بیوگرافی سامی یوسف

سیامک برنجان با نام هنری سامی یوسف در 31 تیر ماه 1359 ( 19 جولای 1980 ) متولد شد. او در تهران و در خانواده ای اصالتا تبریزی به دنیا امد.گرچه پدر بزرگ سامی یوسف از اهالی باکو.بوده وبه ایران مهاجرت کردند.

او سه ساله بود که همراه خانواده از ایران مهاجرت کرد و در انگلستان و در منطقه sout hall لندن  اقامت کرد.

پدر سامی (بابک رادمنش) ، آهنگساز وشاعر ایرانی مقیم لندن که آهنگ ها وترانه های بسیاری  را برای خوانندگان ایرانی سروده وتنظیم کرده است . نکته ای قابل ذکر هست پدر سامی یوسف شیعه می باشد و اشعار زیادی درباره ایران و حتی برای تیم ملی ایران سروده است.

سامی یوسف ، تهیه‌کننده ، آهنگساز ، ترانه‌سرا و خواننده اهل بریتانیا است که در ترانه‌هایش به مضامین اسلامی می‌پردازد . او از سوی مجله تایم به عنوان «بزرگترین ستارهٔ راک اسلام» و از سوی مجله گاردین ،«ستاره راک مقدس» معرفی شده‌ است.

سامی در لندن بزرگ شده و رشد کرده است و در سن کم توانسته است بر چند ساز موسیقی تسلط پیدا کند.

 

 

پدر سامی یوسف

 

فیروز برنجان با نام هنری بابک رادمنش ملودی ساز ، تنظیم کننده و ترانه سرایی که بعضا به خوانندگی نیز می پردازد ، مدتی است که جهت ادامه زندگی و فعالیت های موسیقایی در تهران ساکن شده است.
این موزسین قدیمی که سال 1362 با همراهی خانواده اش جهت ادامه فعالیت های هنری به خارج از کشور مهاجرت نمود طی سه دهه اخیر مقیم کشورهای انگلستان و امارات متحده عربی بوده است و با نام هنری بابک رادمنش با خواننده های ایرانی خارج از کشور همکاری پررنگی داشته است.

برنجان این روزها در استدیویی در تهران در مقام ملودی ساز ، تنظیم کننده و ترانه سرا در حال همکاری با برخی خواننده های مجاز داخلی است.
به گزارش موسیقی 2002 از جمله خواننده هایی که این روزها با فیروز برنجان همکاری می کنند می توان به اسامی:مجید رضا زاده ، سینا بهداد ، عرفان شرقی ، رامین شمس ، و … اشاره نمود. در این راستا ، برخی از این قطعات تازه از طریق صدا و سیما نیز در حال پخش می باشند.

همچنین فیروز برنجان قصد دارد برای نخستین بارآلبومی مجاز حاوی آثاری با صدای خود را روانه بازار موسیقی کشور کند. اگر چه طی چهار دهه اخیر در مقاطعی قطعاتی را اجرا کرده بود ولی هرگز آلبومی با صدای خود تا به امروز منتشر نساخته است.
او پدر سامی یوسف خواننده مشهور ایرانی الاصل است که به تازگی تازه ترین آلبومش هم روانه بازار شده است.
اسم اصلی سامی یوسف، سیامک برنجان است که نوازنده تخصصی هفت ساز از ادوات موسیقی است و ازجمله کسانی است که موسیقی را به صورت آکادمیک و علمی آموزش دیده است.
شاید برایتان جالب باشد که آهنگساز قطعه پرطرفدار خلبانان، ملوانان که از آهنگ های قدیمی و انقلابی است پدر سامی یوسف است.

 

 

 

 

شروع فعالیت هنری

 

سامی موسیقی را به صورت آکادمیک ابتدا در دانشگاه منچستر و سپس در معتبرترین موسسات موسیقی لندن و تحت نظر مشهورترین موسیقی دان های آکادمی سلطنتی موسیقی لندن فرا گرفته است.

عده‌ای موفقیت سامی یوسف را در قبال چهره او و یا کلیپ‌هایی که از آهنگ‌هایش ساخته می‌شود، می‌دانند اما بی شک مضامین اجتماعی، آرمان‌گرایانه و اعتراضی ترانه‌ها و آهنگ‌هایش هم در این موفقیت، بخصوص در موسیقی جهان اسلامی، بی‌تأثیر نیست.

وی در سال ۲۰۱۲ در محکومیت توهین به پیامبر بزرگ اسلام، ترانه it’s game را خواند و از طرفدارانش خواست در محکومیت این حرکت بازدید این ترانه را به میلیون در یوتیوب برسانند. این ترانه به سه زبان ترکی، انگلیسی و اردو خوانده شده است.

 

 

ملیت و هویت سامی یوسف

 

سامی یوسف در بیوگرافی وبگاه رسمی‌اش، خود را یک «مسلمان بریتانیایی» معرفی می‌کند

یوسف در تهران و از والدینی با اصلیت آذری زبان زاده‌شده‌است. او در کنفرانسی خبری در جمهوری آذربایجان گفته: «د‌و پد‌ربزرگ من اهل باکو هستند. آنها به تبریز مهاجرت کرد‌ند و البته من د‌ر سال ۱۹۸۰ د‌ر تهران متولد شد‌م. بعد‌ا ما به انگلستان مهاجرت کرد‌یم و من آنجا بزرگ شد‌م.» نام او د‌ر واقع «سیامک راد‌منش» است. پد‌ر وی، آهنگساز، ترانه‌سرا و موزیسین مشهور مقیم بریتانیا، بابک رادمنش می‌باشد.اگر چه او چندین بار درباره این که پدرش آهنگسازی مشهور است گفته است، اما هیچ نامی از وی نبرده و حتی در پاسخ به خبرنگاری مصری گفته «خواهش می‌کنم د‌رباره پد‌رم نپرسید.»او تا کنون در چهار ترانه اش به زبان فارسی خوانده است و برای دو تا از آنها به نامهای مادر و به سویم آمدی موزیک ویدئو ساخته است.

اگرچه از زمان که انتشار نخستین آلبومش، د‌رباره ایرانی بود‌نش صحبت کرد‌ه بود، اما به مرور زمان آذری‌بود‌نش را پررنگ‌تر کرد.

سامی یوسف معتقد به اینترناسیونالیسم اسلامی است و اصراری به بر ایرانی بودن خود ندارد.

 

آلبوم های سامی یوسف

در سال ۲۰۰۳ اولین آلبومش را با عنوان «المعلم» عرضه کرد.
 
سامی یوسف دومین آلبوم خود را در سال ۲۰۰۵ با نام «امت من»منتشر کرد. ترانه «صلوات»از همین آلبوم برای فیلم «بادبادک باز» به کارگردانی مارک فورستر انتخاب و قرار بر این شد که سامی یوسف ترانه جدیدی را هم برای تیتراژ پایانی این فیلم آماده کند.

در ژانویهٔ سال ۲۰۰۹ آلبومی به نام «بدون تو»از طرف شرکت ضبط موسیقی طرف قراردادش منتشر شد، که جعلی است و سامی یوسف اعلام کرد که این آلبوم سومش نیست و در واقع نمونه کامل نشده آلبوم جدیدش است که بدون اجازه و خواست او وارد بازار شده است و سبب قطع همکاری اش با شرکت “awakening” شد.

 

آلبوم سوم سامی یوسف به نام «هرجا که هستی» در سال ۲۰۱۰ منتشر شد. او در این آلبوم به بحث‌های فلسفی پرداخته و از هویت مسلمانان و تأثیرات جهانی‌سازی ترانه‌هایی خوانده است. از نکات جالب در این آلبوم استفاده از ترانه‌هایی به زبان‌های فارسی، ترکی، اردو، مالایی علاوه بر زبان‌های انگلیسی و عربی است.
 
چهارمین البوم وی تحت عنوان سلام در سال ۲۰۱۲ منتشر شد.

وی در این آلبوم آهنگی به نام “Dryer land” به همراه پدرش ” بابک رادمنش ” همخوانی کرده است

 

 

کنسرت ها

 

کنسرت برای صلح، در ۲۱ اکتبر ۲۰۰۷ در ورزشگاه ویمبلی در آرنا انگلستان برگزار شد. در این کنسرت که بیش از ۱۲۰۰۰ شرکت کننده حضور داشت، گروه موسیقی اوتلندیش از دانمارک، کریم سلما از آمریکا، سوند ریسونا ز کانادا و حمزه رابرتسون از انگلستان شرکت داشتند. این کنسرت توسط مؤسسهٔ اوکنینگ و مؤسسهٔ خیریه Islamic Relife مدیریت و برگزار شد. مضمون اصلی این کنسرت درباره دارفور و صلح در آن بود که روزانه تعداد زیادی از مردم به علت درگیری‌های محلی از بین می‌روند.

هدف اصلی این کنسرت جمع آوری کمک برای مردم این منطقه بود که تمامی درآمد حاصل از این کنسرت به موسسه خیریه کمک به دارفور اهدا شد و در پایان بیش از ۲٫۲ میلیون پوند جمع آوری شد.

سامی یوسف برای اولین بار و در آلبوم جدیدش سلام ترانه ای را به همراه پدرش بابک رادمنش اجرا نمود.
این ترانه که (ساحل نجات) نام دارد یکی از اصلی ترین و جدیدترین ترانه های این آلبوم می باشد.

ساحل نجات ترانه ای است معنوی و مناجات گونه با پروردگار یکتا که به دو زبان فارسی و انکلیسی اجرا شده است.
قسمت فارسی این اثر توسط استاد رادمنش سروده و اجرا شده است و قسمت انگلیسی توسط ویل ناکس سروده که سامی یوسف آنرا اجرا نموده است.

 

بابک رادمنش شاعر و ترانه سرا و آهنک ساز معروف کشورمان است که اثرات بسیار ماندگاری را برای خواننده های بزرگی مانند معین . حمیرا . امید . سروش . جهان و … ساخته است.

 

 

تک آهنگ ها

 

او علاوه بر آلبوم‌هایش چندین قطعه نیز بصورت تک آهنگ ارائه کرده است.

 

  • “Supplication” در سال ۲۰۰۷
  • “A Thousand Times” در سال ۲۰۰۷
  • “Palestine Forever” در سال ۲۰۰۹
  • “Hear Your Call” در سال ۲۰۱۰
  • “I’m Your Hope” در سال ۲۰۱۱ (این آهنگ به همه جوانان دنیا تقدیم شده است)
  • “Never Forget” در سال ۲۰۱۱
  • “The Source” در سال ۲۰۱۱
  • “Forgotten Promises” در سال ۲۰۱۱
  • ” it’s game” در سال ۲۰۱۲ (محکومیت اهانت به پیامبر (ص))

 

 

خیانت موسسه اوکینگ :

سامی یوسف سال ۲۰۰۷ از موسسه اوکنینگ به علت خیانتی که به او کردند جدا شد و هم اکنون با موسسه etm اینترنشنال به فعالیت های خود ادامه می دهد.

 

عکس های سامی یوسف

 

 

 





:: برچسب‌ها: بیوگرافی سامی یوسفی , بیوگرافی سیامک رادمنش , بی , گرافی سیامک برنجان , سامی یوسفی و پدرش بابک رادمنش , آلبوم های سامی یوسفی , تک آهنگ های سامی یوسفی , عکس سامی یوسفی به همراه پدرش , عکس های سامی یوسفی ,
:: بازدید از این مطلب : 220
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 دی 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: